Ректор ДДУВС – курсантам: «Постійно розвивайтеся та переймайте досвід від досвідчених наставників!»

Новини університету

Традиційні зустрічі ректора полковника поліції Андрія Фоменка з курсантами усіх факультетів та інституту відбулися у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Майбутні поліцейські мали змогу поставити питання щодо навчання, перспектив проходження практики тощо.

Як зауважив очільник закладу, курсантська форма – це значна відповідальність для кожного, адже громадяни завжди асоціюють курсантів із поліцією. Це необхідно враховувати завжди.

«Наразі ви формуєтеся як особистості і професіонали, а тому за будь-якої нагоди навчайтеся, покращуйте компетенцію та переймайте професійний досвід від викладачів і практиків. Безперервний розвиток – це важливий процес», – акцентував увагу Андрій Євгенович.

Зокрема ректор підкреслив: у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ створені всі умови для надання якісної освіти в умовах сучасних реалій.

«Ми постійно відкриваємо новітні полігони і тренінгові центри, де ви можете більш ефективно відпрацьовувати практичні навички. Переконаний, що професії поліцейського неможливо навчитися у дистанційному форматі: занадто велика відповідальність покладається на правоохоронців у сьогоднішньому суспільстві», – наголосив Андрій Фоменко.

Окрім цього, очільник ДДУВС нагадав, що навіть в умовах воєнного стану заклад продовжує активно функціонувати, а всі безпекові норми відповідають необхідним вимогам. Так, на базі університету є декілька надійних укриттів, куди працівники та здобувачі вищої освіти можуть переходити у випадку повітряної тривоги.

Нагадаємо: нещодавно у ДДУВС відбулася урочиста присяга першокурсників. Наразі курсанти опановують теоретичні та практичні дисципліни, готуючись до практичної діяльності у лавах Національної поліції України.

 

 


260