Знайомство з КОРД: про що дізналися курсанти під час зустрічі з практиком?

Новини університету

Здобувачі вищої освіти 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції поспілкувалися з очільником спецпідрозділу КОРД в Дніпропетровській області та дізналися чимало цікавого та нового про фах правоохоронця.

Гість розповів свою історію вступу до лав підрозділу. Акцентував на умовах відбору кандидатів на посади, після чого розповів про особливості проходження служби.

У ході зустрічі представник КОРДу ознайомив здобувачів вищої освіти зі зразками сучасної вогнепальної зброї та спеціальної техніки, яку використовують правоохоронці.

Очільник спецпідрозділу поліції зауважив, що професійні обов’язки кордівцям здебільшого доводиться виконувати за екстремальних обставин, коли необхідно приймати швидкі рішення без прогнозованих наслідків, і це передбачає неабиякі фізичні та розумові навантаження.

Також керівник розповів про взаємодію КОРДу з іншими підрозділами поліції, зокрема поділився власними історіями з практики.

Курсант Євген Сумін вражений зустріччю. Говорить, що в майбутньому хотів би нести службу в одному зі спеціальних підрозділів поліції.

 

 


397