Стипендія Hansen Leadership Institute Fellowship 2023

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Deadline: January 15, 2023 23:30 GMT-0700| Register here

Dates: July 1-23, 2023

Хто може брати участь: студенти старших курсів з 2 роками коледжу/університету або аспірант із професійним інтересом до міжнародних відносин, дипломатії, міжнародного економічного розвитку чи суміжних галузей. Студенти повинні бути віком від 20 до 26 років на початку програми.

Розташування: Сан-Дієго, Каліфорнія, США

Стипендія Інституту лідерства Хансена (HLI) об’єднує та навчає майбутніх лідерів з усього світу з метою сприяння світовому миру та міжнародній співпраці.

Бачення Фреда Дж. Хансена полягало в тому, щоб створити більш мирний світ за допомогою міжнародної співпраці. Він хотів, щоб люди з інших країн відвідували Сполучені Штати, щоб дізнатися більше про їх культуру, економіку та уряд.

Інститут лідерства Хансена керується цим баченням миру у всьому світі, який досягається завдяки більшому взаєморозумінню та ефективному, етичному лідерству. Він прагне цього через зміну поколінь.

Стипендія HHansen Leadership Institute Fellowship повністю фінансується Фондом Фреда Дж. Хансена. Це включає міжнародні авіаквитки, проживання та харчування, а також усі програмні витрати. У разі вибору єдиними витратами для учасників будуть збори, сплачені за отримання паспорта та витрати грошей.

Успішні кандидати повинні продемонструвати лідерський потенціал, працюючи поза класом на громадських роботах, на іншій державній службі чи в неурядовій організації. Потрібна форма рекомендації від такої групи чи організації.

Бажаєте подати заявку на отримання стипендії Hansen Leadership Institute Fellowship 2023, зареєструйтеся для участі, перейшовши за посиланням для реєстрації  registration link та виконавши запропоновані кроки.

 


268