Гуманітарна допомога для ДДУВС: останні новини

Новини університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ отримав гуманітарну допомогу від благодійного фонду «Генофонд майбутнього».

Сьогодні заклад відвідала директорка благодійної організації «Благодійний фонд «Генофонд майбутнього» Ганна Кириченко, яка також є керівником ТОВ «Дніпро Преміум Клінік».

Так, після офіційного звернення університету про гуманітарну допомогу, представниками закладу було отримано тактичне оснащення для роботи у зимовий період, продукти харчування тощо.

За допомогу особисто подякували ректор закладу полковник поліції Андрій Фоменко та перший проректор полковник поліції Олександр Юнін.

Як зазначив очільник ДДУВС Андрій Фоменко, заклад вищої освіти теж має досвід волонтерської діяльності, адже займається нею не один рік. До того ж, з перших днів війни університет розгорнув справжній гуманітарний хаб на своїй території, а також продовжує проводити безкоштовні курси з домедичної допомоги, надавати правові, психологічні консультації тощо. Відтак, у ДДУВС є всі умови для активної волонтерської роботи.

Під час робочої зустрічі обговорили також перспективи подальшої співпраці, зокрема можливості для здобувачів вищої освіти проходити в організації практику та стажування. Зазначили і про необхідність скласти більш детальний план подальшого співробітництва та реалізації спільних ініціатив: розробки та подання на міжнародному рівні спільних грантових заявок на реалізацію проєктів з громадянської та правової освіти, домедичної підготовки тощо.

Нагадаємо, що між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та Товариством з обмеженою відповідальністю «Дніпро Преміум Клінік» укладено договір про співпрацю, який передбачає практику та стажування майбутніх психологів та реалізацію спільних проєктів.


374