Повна готовність: курсанти пройшли інструктаж перед практикою

Новини університету

Детальний інструктаж напередодні навчальної практики відбувся для курсантів 3-го курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Серед учасників інструктивної наради були присутні: директор інституту підполковник поліції Владислав Лазарєв, заступник директора полковник поліції Сергій Обшалов та керівники навчальної практики від закладу.

Участь у проведенні інструктажу також взяли практичні працівники підрозділів Національної поліції: заступник начальника слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області майор поліції Андрій Мельниченко та начальник 9-го відділу управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань підполковник поліції Антон Макашов.

Курсанти будуть проходити практику у 12 регіонах безпосередньо у слідчих підрозділах та управліннях стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Під час наради практики акцентували на обов’язковості дотримання принципів дисципліни та законності, набуття практичних навичок роботи.


243