З турботою про маленьких пацієнтів

Новини університету

З нагоди Міжнародного дня передчасно народжених дітей курсанти другого курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції разом із заступником директора полковником поліції Сергієм Обшаловим відвідали Регіональний медичний центр родинного здоров’я.

Гості з ДДУВС поспілкувалися з медичними працівниками, подякували за їхню надважливу працю, дізналися про потреби закладу охорони здоров’я.

Майбутні поліцейські також зустрілися з маленькими пацієнтами. Подарували іграшки, повітряні кульки та побажали якнайшвидшого одужання.

Генеральний директор Регіонального медичного центру родинного здоров’я Олексій Власов передав подяку ректорові ДДУВС Андрію Фоменку за внесок у спільну справу та підтримку.

Курсант Андрій Бабахін переконаний, у такий надскладний для країни час діти потребують особливої уваги та підтримки, особливо діти-переселенці, які проходять лікування та реабілітацію у центрі родинного здоров’я.

«На превеликий жаль, війна забрала у багатьох маленьких українців домівки, батьків, щасливе дитинство. Я не можу залишатися осторонь. Хочеться максимально допомогти всім. Вірю, що ці дітки якнайшвидше одужають та будуть жити мирним безтурботним життям», – говорить Андрій.

 

 


250