Вікторину з публічного управління провели для учнів Черкаського ліцею

Новини університету

17 листопада до Міжнародного дня студента науково-педагогічні працівники кафедри управління та адміністрування ДДУВС провели вікторину «Публічний управлінець». Участь у заході взяли 50 учнів Черкаського ліцею (Новомосковський район).

«Ми приємно вражені ерудованістю школярів. Питання були з одного боку прості, проте з цікавинкою. Учні відповіли на майже всі з запропонованих завдань», – відзначила доцент кафедри Анна Мунько.

Після вікторини представники університету презентували спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування». Докладно розповіли про переваги навчання, серед яких інноваційні форми викладання, сучасна інфраструктура та індивідуальний підхід. Наголосили і на можливостях набуття практичного досвіду в межах органів державної влади та місцевого самоврядування. Окремо зупинилися на актуальних умовах вступу до ДДУВС.

Завідувачка кафедри управління та адміністрування Наталія Сидоренко зазначила про плідні партнерські стосунки із Черкаським ліцеєм, зокрема в особі директорки Оксани Ільченко: «Між ліцеєм та університетом підписано меморандум про співпрацю, публікуються спільні наукові роботи. Представники закладу беруть участь у наших науково-практичних заходах і навпаки».


280