З турботою та увагою до захисників України!

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ долучилися до проєкту, ініційованого Міністерством внутрішніх справ «Відвідай пораненого бійця».

Здобувачі вищої освіти Вадим Сітніков, Іван Мінайлов, Артем Хоменко разом з завідувачкою відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення Наталією Карнаух відвідали пацієнтів Дніпропетровського військового госпіталю.

«Зустріч видалася емоційною, сповнена вдячності та підтримки нашим бійцям, які з перших днів війни взяли зброю та пішли захищати Україну від російських окупантів. Розмова була дуже корисною для курсантів, які своїми очима побачили наслідки війни, мали змогу поспілкуватись та подякувати особисто нашим військовим», – розповіла пані Наталія.

7 пацієнтів, які в мирний час працювали підприємцями, слюсарями, службовцями в різних цивільних сферах, серед них були й пенсіонери. У кожного є родина, діти, онуки. Всі вони з перших днів війни пішли на фронт.

Представники ДДУВС поспілкувалися з представниками 10-ї окремої бригади спеціального призначення, 3-ї окремої механізованої бригади, 79-ї десантно-штурмової бригади та 43-ї окремої артилерійської бригади.

У шпиталі проходять лікування військові з різних регіонів України. Основна мета закладу – стабілізація фізичного стану, проведення екстрених операцій, після чого поранених відправляють до медичних установ за місцем проживання.

Подібні зустрічі працівники ДДУВС планують проводити й надалі задля виховання у молодого покоління шанобливого ставлення та поваги до героїв, надання їм моральної підтримки, отримання досвіду від справжніх героїв-захисників.


294