В авангарді професійної мудрості: у ДДУВС привітали пенсіонерів та ветеранів МВС!

Новини університету

Урочистий захід з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України відбувся сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Відкрили урочистості спільним виконанням Державного Гімну України.

Зі словами привітання до гостей закладу – ветеранів та пенсіонерів МВС – звернувся ректор полковник поліції Андрій Фоменко. Він зазначив, що 20 грудня – це гарна можливість висловити слова шани та вдячності тим, хто присвятив своє життя служінню Закону.

«Ви завжди в строю. Ви завжди з нами. Сьогодні пліч-о-пліч курсанти, офіцери університету, а також ветерани та пенсіонери МВС боронять державу від ворога, який прагне завоювати нашу державу. Кожен на своєму місці виконує власні обов’язки. Наші курсанти навчаються та отримують необхідний досвід для майбутньої професії. Викладачі навіть в укритті, під час тривоги, продовжують проводити заняття. Ви зі своїм досвідом та професіоналізмом – приклад та взірець для нових поколінь правоохоронців», – зазначив Андрій Євгенович.

Вшанували хвилиною мовчання тих ветеранів МВС, яких вже немає поряд.

У рамках заходу працівникам, гостям та курсантам університету дарували музичні вітання вихованці студії творчого руху «eSTeD».

Зокрема свій авторський вірш «Як часто сниться сон…» продекламувала доцентка кафедри теорії та історії держави та права підполковник поліції Юлія Завгородня.


333