Міністр МВС України відзначив курсантку ДДУВС за героїчний вчинок!

Новини університету

Нагороди від Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського отримали 10 курсантів – майбутніх поліцейських, нацгвардійців, рятувальників. Серед них і курсантка факультету кримінальної поліції ДДУВС Анастасія Глушко.

«Я б хотів не тільки відзначити вас, а й просто поспілкуватися. Це для мене хороша можливість почути вас, ваші погляди і відверто поговорити про питання, які вас турбують», – підкреслив Денис Монастирський.

Під час бесіди курсанти ділилися власними історіями, які довелося пережити з початку військового вторгнення рф на територію України. Денис Монастирський подякував кожному з них та вручив цінні подарунки.

Нагадаємо, що у листопаді 2022 року Анастасія Глушко, повертаючись додому з магазину, стала свідком того, як один із чоловіків напідпитку намагався відібрати у військовослужбовця пакет з харчами. При цьому поводився агресивно, застосовував фізичну силу та погрожував.

Курсантка ДДУВС відразу викликала патрульних та намагалася заспокоїти зловмисника, повідомивши, що вона з поліції. У відповідь чоловік почав поводитися ще більш зухвало: дістав палицю зі сміттєвого бака та замахувався нею на перехожих жінок і дітей. Анастасія не розгубилася: застосувавши знання та навички з тактико-спеціальної та спеціальної фізичної підготовки, вирвала палицю з рук нападника та обмежувала йому доступ до людей, чекаючи на поліцейських.

Відео МВС України:


422