Представники академії поліції відвідали поранених бійців

Новини «Академії поліції»

До реалізації пілотного проекту Департаменту освіти, науки та спорту МВС України «Відвідай пораненого бійця – вшануй героя!» долучилися працівники Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС.

Так, спільно з представниками благодійного фонду «Ветерани Чорнобиля» та Запорізької обласної молодіжної громадської організації «Молодіжна поліцейська академія» зібрали смаколики, вітаміни та засоби гігієни для поранених бійців.

21 грудня у рамках акції відвідали Державну установу «Територіальне медичне об’єднання МВС України в Запорізькій області», яка проводить лікування не тільки військовослужбовців регіону, а й за потреби з різних областей.

Під час візиту вдалося також поспілкуватися з 9 військовослужбовцями, які з перших днів війни пішли на фронт, а наразі проходять лікування в установі.

«Сьогодні ми завітали до захисників, які знаходяться на лікуванні. Зустріч видалась дуже теплою та емоційною. Висловили свою вдячність бійцям від усього колективу. Плануємо і надалі проводити такі заходи. Адже тільки разом ми переможемо», – зазначив директор центру Микола Назаренко.

 

 


286