Презентуємо ультрасучасні полігони, ділимося напрацьованим досвідом!

Новини університету

Робочий візит начальника Департаменту кримінального аналізу Національної поліції України полковника поліції Дмитра Худенка до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ триває.

Так, сьогодні запрошеному практику організували екскурсію ключовими локаціями закладу. Про тренінгові центри та сучасні підходи до організації навчального процесу розповідав перший проректор університету полковник поліції Олександр Юнін.

Із матеріально-технічною базою вишу також ознайомився начальник відділу кримінального аналізу ГУНП в Луганській області полковник поліції Рушан Волков.

Гостям закладу презентували особливості підготовки курсантів на базі криміналістичного полігону. Мали нагоду побачити і залу судових засідань, де майбутні правники та правоохоронці беруть участь у моделюванні судових засідань.

Серед етапів ознайомчої екскурсії – прихотренінговий комплекс, інтерактивна квартира з протидії домашньому насильству, а також полігон «Кризова кімната, дружня до дитини» та тренажерна зала.

Особливу зацікавленість у начальника департаменту викликав полігон «Протидія організованій злочинності та корупції», адже його застосування є особливо актуальним у межах впровадження проєкту SOCTA – Україна.

У цілому як зазначив начальник Департаменту кримінального аналізу Національної поліції України полковник поліції Дмитро Худенко, полігони, що застосовуються у навчальному процесі, є практичними та корисними для майбутніх поліцейських.


378