Представник ДДУВС взяв участь у нараді під головуванням заступниці МВС України!

Новини університету

Завідувач відділення психологічного забезпечення ВКЗ ДДУВС Сергій Вишневський долучився до наради під головуванням заступниці Міністра внутрішніх справ України Катерини Павліченко. У рамках заходу презентувалися результати аудиту ресурсів системи надання послуг у сфері психічного здоров’я у системі Міністерства внутрішніх справ України.

Аудит ресурсів системи надання послуг у сфері психічного здоров’я у системі МВС України, Національній гвардії України, центральних органів виконавчої влади було проведено у рамках реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я.

Учасникам наради презентували відеозвернення першої леді Олени Зеленської.

Заступниця Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко наголосила на актуальності програми першої леді, направленої на підтримку психічного здоров’я, зокрема щодо надання допомоги людям, постраждалим внаслідок збройної агресії рф проти України.

Доповідь щодо результатів аудиту презентували виконавча директорка громадської організації «Безбар’єрність» Оксана Збітнєва та представниця організації Вікторія Колокова. Так, учасники наради отримали інформацію про основні напрями діяльності у сфері відновлення та підтримки психічного здоров’я різних категорій громадян.

На завершення начальниця відділу психологічного забезпечення Департаменту персоналу МВС Ніна Лигун зазначила про першочергові завдання для всіх психологічних підрозділів МВС, серед яких – комплектування підрозділів фаховими та компетентними психологами, впровадження фахової програми Рівний-рівному» та програми психологічної підримки поліцейських, які перебували в зоні бойових дій.


247