IAU March Newsletter

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Річний звіт IAU 2022 тепер доступний в Інтернеті!

Скористайтеся можливістю прочитати про проведені заходи IAU (Міжнародної асоціації університетів) та запущені нові ініціативи! 2022 рік був особливо стимулюючим роком: рік, який побачив залучення членів по всьому світі до різних зустрічей та заходів. У 2023 році ми сподіваємось на таку ж високоякісну взаємодію між нашими партнерами та членами Асоціації в Інтернеті. Прочитайте звіт тут!

 

Події та можливості

Члени адміністративної ради IAU, нещодавно обрані на 16-й Генеральній конференції в Дубліні, вперше зустрінуться в ЮНЕСКО в Парижі в березні 2023 року.

IAU Стратегія на 2030 рік скоро буде завершена для обміну з партнерами.

 

Серії IAU про майбутнє вищої освіти

IAU влаштував понад 60 вебінарів у серії IAU про майбутнє вищої освіти. Вебінари зосереджувались на широкому спектрі тем: від оцифрування у пандемії вищої освіти до лідерства для цілей сталого розвитку; від важливості міжнародного співробітництва до ролі зв’язку з охороною здоров’я, справедливості та гендеру у вищій освіті. Гості доповідачі з усіх регіонів світу обговорили ці міжсекційні та динамічні проблеми з ІАУ.

 

Вебінари

Вища освіта, гендер та власний капітал: створення Цілей сталого розвитку 5 Частина стратегії та діяльності університетів, 7 березня 2023, 14:00 CET

Цьогорічний Міжнародний жіночий день 2023 року (8 березня) проходить під темою #embracequity: «Рівність – це мета, а через процес справедливості ми можемо досягти рівності». За день до Міжнародного жіночого дня Європейська Асоціація жінок та IAU запросила зацікавлених учасників та експертів з вищої освіти, щоб обговорити, як університети можуть бути більш різноманітними, справедливими та всеосяжними у своїй діяльності, зокрема при роботі з місцевими громадами. Серед доповідачів надали слово керівництву університету та іншим представникам IAU та Європейської Асоціації жінок, представляючи приклади практик, інституційні та організаційні перспективи.

 


145