Крок у самостійність: ДДУВС урочисто випускає магістрів!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск магістрів за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність». Дипломи про вищу освіту отримали 47 студентів, із них 3 – з відзнакою.

Урочисті збори розпочали виконанням Державного Гімну України. Із вітальним словом та настановами до випускників звернувся проректор ДДУВС Сергій Коміссаров.

«Ви – нове покоління, і навіть попри війну, що внесла свої корективи у наше життя, змогли отримати повну вищу освіту. Справжні скарби – це скарби вашої душі: доброта, щирість, совість. Тож намагайтеся бути чесними у думках, почуттях і справах. Бажаємо багато цікавих зустрічей, невичерпного джерела доброти, здійснення задумів. Щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками у житті», – відзначив Сергій Анатолійович.

Згадав проректор і про випускників закладу, які беруть активну участь у бойових діях, перебувають у лавах територіальної оборони, волонтерять та надають підтримку переселенцям, армії та благодійним фондам. Пам’ять усіх, хто загинув за свободу та територіальну цілісність держави, присутні вшанували хвилиною мовчання.

У рамках заходу відбулася урочиста церемонія вручення дипломів. До привітань приєдналася й директорка ННІ права та інноваційної освіти Вікторія Савіщенко: вона побажала випускникам наснаги, успіху та кар’єрного зростання.

Після завершення офіційної частини щасливі та усміхнені молоді спеціалісти взяли участь у пам’ятній фотосесії на території університету. В добру путь, дорогі наші випускники!

 

 


408