Курсанти ДДУВС: «В любові до вишу всі ми єдині!»

Новини університету

Відзначаємо 57-му річницю з дня створення Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ! 225 курсантів закладу ініціювали видовищний патріотичний флешмоб. Як це було – розповідаємо у фоторепортажі.

Майбутні поліцейські вишикувалися на плацу університету у формі серця та підняли догори синьо-жовті картки, щоби відтворити колір Державного Прапора України.

Кульмінацією флешмобу стало проголошення курсантами віршованого гасла:

«ДДУВС – України перлина!
Це наша гордість, це наша сила!
В любові до вишу всі ми єдині!»

«Незважаючи на важкі часи, які наразі переживає Україна, наші курсанти готові завжди пліч-о-пліч тримати стрій! Вони з задоволенням привітали свій університет з 57-ою річницею з дня заснування, а тепло власних сердець символічно об’єднали в одне велике – синьо-жовте», – зазначає завідувачка відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи ВКЗ Наталія Карнаух.

Своїми враженнями від дійства та мотивацією взяти участь поділилася і курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Марія Олійник:

«Я приймала участь у флешмобах лише двічі, але хочу підкреслити, що побачила, наскільки наші курсанти згуртовані та відповідальні. Розуміємо, що лише організованість та зібраність призведе до успіху. До того ж, завдяки таким заходам ми можемо ще раз розповісти всім навколо про нескореність нашого народу. Ми всі отримали багато емоцій та нагоду привітати зі святом наш університет!» – додала курсантка.

 

 


335