Звернення ректора Андрія Фоменка з нагоди 57-ої річниці з дня заснування ДДУВС

Новини університету

Шановні співробітники закладу, а також студенти та курсанти! Щиро вітаю всіх із новим щаблем розвитку, якого ми досягли невтомною спільною працею – 57-ою річницею з дня створення Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ!

Минулого року у цей день ми не мали змоги відзначити це свято так, як нам би того хотілося. Наш колектив натомість згуртовано допомагав внутрішньо переміщеним особам, які знайшли прихисток у нашому університеті, займався волонтерською діяльністю, проводив безоплатні тренінги з домедичної, вогневої підготовки, тактичної медицини тощо. Віддано та наполегливо ми робили все можливе, аби разом подолати ці скрутні часи.

Проте сьогодні я переконаний як ніколи: навіть повномасштабна війна з рф не змогла зламати наш дух, віру в Перемогу та прагнення працювати задля розвитку та безпеки суспільства.

Наш університет продовжує боротьбу на всіх фронтах. Це ми працюємо над новими науковими досягненнями. Це ми навчаємо нове покоління поліцейських, яке ВЖЕ опановує формати правоохоронної діяльності в умовах воєнного стану. Це ми згуртували у своїх стінах молодь, яка попри страх та невизначеність через війну на Батьківщині свідомо обрала залишитися та працювати саме тут, щоби разом створювати майбутнє нашої мрії.

Я дякую кожному з вас за професіоналізм, любов до рідної країни, за те, що разом виховуємо молодь, якій вже завтра довіримо власне життя та безпеку. Впевнений, ми знову і знову будемо пишатися своїми здобутками. Адже найбільші з них – це люди, які зростають у ДДУВС.


318