Здобуваємо професійні компетенції

Новини університету

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції не втрачають жодної хвилини. У вільний час майбутні правоохоронці студіюють корисні програми та онлайн-курси, які допоможуть їм стати справжніми професіоналами.

Так, курсанти 3-го курсу долучилися до навчальної програми «Як протидіяти сексуальному насильству, пов’язаному з війною, та професійно надавати допомогу постраждалим» на платформі Prometheus. Вона містила теоретичну основу та практичні компоненти, спрямовані на покращення ідентифікації, документування та навичок спілкування спеціалістів із постраждалими особами.

Курсант Владислав Тишков відзначає: курс є надзвичайно актуальним в умовах російської збройної агресії та військових злочинів. «Він сприяє кращому розумінню явища сексуального насильства, пов’язаного з війною, а також розкриває особливості надання допомоги постраждалим та засад гендерно чутливого спілкування з ними. Це необхідно для більш якісної та професійної роботи з відповідною категорією постраждалих», – підкреслив хлопець.

Не втрачали часу і курсанти 2 курсу. За власною ініціативою 165 майбутніх поліцейських успішно пройшли курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів» та отримали відповідні сертифікати. Набуті знання неодмінно використовуватимуть для подальшої служби.

 

 


201