Вчені звання та призові місця у міжнародному науковому конкурсі здобули науковці ДДУВС!

Новини університету

Засідання Вченої ради Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розпочалося із урочистого етапу – присвоєння вчених звань професорів та доцентів науковцям та оголошення результатів престижного міжнародного конкурсу. Вітав колег із новими професійними досягненнями ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

Перш за все, під час засідання Вченої ради науковцям було вручені атестати професорів та доцентів.

Так, атестати професорів отримали завідувачка кафедри управління та адміністрування Наталія Сидоренко, професор кафедри криміналістики та домедичної підготовки Микола Єфімов, директорка ННІ права та інноваційної освіти Вікторія Савіщенко.

Атестати доцентів були вручені доценту кафедри цивільно-правових дисциплін Роману Карпенко, заступнику директора ННІ заочного навчання та підвищення кваліфікації Цагік Оганісян, а також декану факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Сергію Балабану.

Окрім цього, у рамках засідання Вченої ради підбито підсумки І Міжнародного наукового чемпіонату країн Європи, Азії та Африки у м. Дубаї. Захід був організований International Biographical Institute, а до участі долучилося 1027 учасників – науковців із 59 країн світу. Серед них були і представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У загальнокомандному заліку представники ДДУВС та 9 закладів вищої освіти з України посіли почесне 11 місце.

Зокрема у галузі «Економічні науки» звання бронзових призерів здобули безпосередньо представники університету: проректор ДДУВС Олександр Сидоров, завідувачка кафедри аналітичної економіки та менеджменту Надія Фісуненко, а також доцентка кафедри аналітичної економіки та менеджменту Тетяна Альошина.

Зазначимо, що наукові роботи учасниками заходу було подано у 36 галузях науки, а до складу журі увійшли Нобелівські лауреати. Науковці ДДУВС для участі у науковому чемпіонаті підготували конкурсну роботу українською та англійською мовами «Модель інноваційного розвитку промислового підприємства» та опублікували її у фаховому журналі «Східна Європа: економіка, бізнес та управління».

 

 


332