Розподілені на посади та вже готові до професійної діяльності!

Новини університету

Персональний розподіл курсантів випускних курсів освітнього рівня «бакалавр» відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Усього на посади працівників територіальних підрозділів Національної поліції України відповідно до обраних ними спеціалізацій розподілено 412 курсантів.

Звертаючись до курсантів, ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко зазначив, що навіть після закінчення навчання комунікація з випускниками, обмін досвідом та співпраця продовжуються, задля спільного розвитку та професійного зростання.

Відбувся розподіл у декілька етапів. Так, до складу комісії з персонального розподілу здобувачів вищої освіти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції (спеціалізація «стратегічні розслідування») увійшли: начальник 4-го управління (організації роботи, моніторингу та контролю) Департаменту стратегічних розслідувань Олександр Лапко, ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко, проректор Олександр Сидоров, директор ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції підполковник поліції Владислав Лазарєв, начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця, а також завідувач відділення роботи з перемінним складом ВКЗ Олександр Ліньков.

За результатами засідання комісії з персонального розподілу на посади в управлінні стратегічних розслідувань у Вінницький області призначено 1 здобувача вищої освіти, УСР в Волинський області – 2, УСР в Дніпропетровській області – 10, УСР в Житомирській області – 2, УСР в Закарпатській області – 1, УСР в Запорізькій області – 3, УСР в Івано-Франківській області – 2, УСР у місті Києві – 2, УСР в Київській області – 2, УСР в Кіровоградській області – 3, УСР в Луганській області – 2, УСР у Львівській області – 2, УСР в Миколаївській області – 4, УСР в Полтавській області – 3, УСР в Рівненській області – 2, УСР в Сумській області – 1, УСР в Тернопільській області – 1, 7 управлінні ДСР (з обслуговування Харківської області) – 1, УСР в Херсонській області – 2, УСР в Хмельницькій області – 1, УСР в Черкаській області – 1, УСР в Чернівецькій області – 1, УСР в Чернігівській області – 1, Департаменті стратегічних розслідувань – 7.

Відбувся персональний розподіл і серед випускників освітнього рівня «бакалавр» ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції (спеціалізація «досудове розслідування»), а також факультетів кримінальної поліції та превентивної діяльності.

До складу комісії з персонального розподілу увійшли: заступник начальника Головного управління – начальник кримінальної поліції ГУНП в Дніпропетровській області полковник поліції Сергій Бухінник, ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко, проректор Олександр Сидоров, заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Дніпропетровській області полковник поліції Володимир Лісовик, директор ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції підполковник поліції Владислав Лазарєв, декан факультету превентивної діяльності полковник поліції Костянтин Бахчев, декан факультету кримінальної поліції майор поліції Сергій Балабан, начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця, а також завідувач відділення роботи з перемінним складом ВКЗ Олександр Ліньков.

За результатами засідання комісії з розподілу курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції (спеціалізація «досудове розслідування») на посади в підрозділах ГУНП в Дніпропетровській області розподілено 68 осіб, в Донецькій – 3, в Запорізькій – 16, в м. Києві – 1, в Кіровоградській – 9, в Луганській – 1, в Полтавській – 5, в Сумській – 2, в Херсонській – 2, в Черкаській – 1.

Випускників факультету превентивної діяльності розподілено на посади в підрозділах ГУНП у Вінницькій області – 1, Дніпропетровській – 76, Донецькій – 2, Запорізькій – 15, Київській – 1, м. Києві – 1, Кіровоградській – 10, Полтавській – 8, Херсонській – 4, Черкаській – 2.

Курсантів факультету кримінальної поліції було розподілено на посади в підрозділах ГУНП в Дніпропетровській області – 72, Донецькій – 10, Житомирській – 1, Запорізькій – 15, Київській – 1, Кіровоградській – 13, Луганській – 2, Миколаївській – 3, Полтавській – 1, Тернопільській – 1, Харківській – 1, Херсонській – 6, Черкаській – 2.

Керівники факультетів та інституту долучилися до привітань випускників із досягненням нового етапу, побажали плідної професійної діяльності та розвитку.

Зазначимо, що урочистий випуск випускників освітнього ступеня «бакалавр» відбудеться вже 12 квітня.


1 103