ДДУВС та Норвезька поліція: вдосконалюємося разом!

Новини університету

Благодійна допомога від Норвезького поліцейського союзу надійшла до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Вантаж отримано завдяки активній діяльності менеджера спілки Хайді Бьоркедаль та співробітника міжнародного відділу Університетського коледжу поліції Норвегії Сюзанни Луїзи Бансель.

Відтепер у наявності вишу – витратні матеріали для укомплектування Центру домедичної допомоги, аптечки та клапан-маски для проведення серцево-легеневої реанімації.

Їхнє використання у навчальному процесі сприятиме вдосконаленню навичок надання домедичної допомоги в екстремальних ситуаціях, якими неодмінно мають володіти майбутні захисники правопорядку. Генеральний секретар союзу Пер Ерік Оммундсен відзначив, що дуже радіє можливості підтримати університет внутрішніх справ.

Благодійний вантаж в Україну доставили норвезькі ветерани.

Норвезький поліцейський союз є найбільшою профспілкою для співробітників місцевої поліцейської служби. Він налічує понад 17 тис. членів та об’єднує кілька професійних груп та рівнів у сфері юстиції: поліцію, цивільних працівників, юристів та студентів.

 

 


263