Погони на плечах – офіцер!

Новини університету

Урочистий випуск фахівців для органів Національної поліції відлунав у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Найяскравіші моменти та щирі вітання гостей закладу – у нашому матеріалі.

У святковий день, перш за все, до випускників звернувся заступник Міністра внутрішніх справ України Олексій Сергєєв, привітавши їх з успішним закінченням навчання та здобуттям омріяної професії правоохоронця.

«Національна поліція України з першого дня війни перебуває поруч з силами безпеки та оборони. Всі органи системи МВС України гідно дають відсіч ворогу. Щодня наші поліцейські засвідчують своїми подвигами любов до нашої держави. Поруч зі звичайними формами роботи Нацполіції – охорона прав і свобод громадян, протидія злочинності, розслідування злочинів, охорона громадського порядку та безпеки, надання сервісних послуг – з’явилося набагато більше завдань. Це стримування збройної агресії рф, документування воєнних злочинів, допомога громадянам, їх порятунок та евакуація, кібервійна, а також безпосереднє виконання завдань військового командування на лінії фронту. На вас покладено важливий обов’язок – підтримувати порядок на всій території держави, в першу чергу – на деокупованій. Переконаний, що в будь-яких обставинах ви залишитеся вірними Присязі», – зауважив заступник Міністра МВС України.

У рамках заходу було оголошено подяки Міністерства внутрішніх справ України випускникам, які особливо продемонстрували сумлінне ставлення до виконання своїх обов’язків, ініціативу та наполегливість. Вручив відзнаки заступник Міністра МВС Олексій Сергєєв.

Зокрема були нагороджені лауреати стипендії МВС України імені Дениса Монастирського.

Із вітальними словами до випускників звернувся т.в.о. ректора ДДУВС полковник поліції Олександр Юнін.

«Від імені ректорату та себе особисто вітаю вас із офіційним випуском! Бажаю вам наснаги та обов’язково бути гідними своєї професії. Переконаний, що ви через все життя пронесете горде ім’я поліцейського та випускника Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Миру, добра, скорішої перемоги усім нам!» – зазначив Олександр Сергійович.

За традицією всі присутні вшанували загиблих правоохоронців та захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до монументу загиблим правоохоронцям.

Настала і найбільш урочиста мить: вручення випускникам дипломів про вищу освіту.

Відбулося традиційне прощання курсантів із прапором університету.


Вітали курсантів із урочистим випуском і почесні гості: заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації – начальника обласної військової адміністрації Ірина Грицай, заступник голови

Дніпропетровської обласної ради по виконавчому апарату Андрій Соколов, заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Павло Баранник, заступниця начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) Ольга Захарова, директор Департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради Олександр Чудновський, начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Завгородній, заступник начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України з персоналу Вадим Макаренков, військовий комісар Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Анатолій Пікало, начальник Територіального медичного об’єднання МВС України в Дніпропетровській області Дмитро Шаповалов, священнослужитель Православної церкви України Отець Дмитрій.

Зі словами вдячності за роки навчання звернулися і випускники закладу: Євгеній Калашнік та Кирило Найдьонов.

У рамках урочистого випуску музичні номери дарувала усім присутнім студія творчого руху «eSTeD» та духовий оркестр ДДУВС.


605