Звернення ректора ДДУВС Андрія Фоменка з нагоди випуску курсантів

Новини університету

Шановні випускники! Щиро вітаю вас із офіційним закінченням навчання у стінах Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та отриманням документів про вищу освіту!

Сьогодні заслужені вітання приймають ті, хто визначив своїм обов’язком захист правопорядку та дотримання законності, життя та гідну працю на теренах своєї Батьківщини.

Роки навчання були нелегкими, але всі випробування ви пройшли з честю та гідністю, натхненно здобуваючи професійні знання, переймаючи цінний досвід від практиків та активно готуючись до служби на благо держави. Сьогодні ж я переконаний: перед нами – справжні професіонали, поліцейські, які продовжуватимуть благородну справу своїх наставників.

Схиляю голову перед вашою сміливістю, принциповістю, патріотизмом. Ви не полишили своєї мети з початком повномасштабної війни на території України – ви не підведете свою державу і під час служби.

Я бажаю кожному з вас завжди пам’ятати, що правоохоронець – обличчя правопорядку у країні. Це щит, який прикриває громадян тут і зараз, поки наші захисники зі Збройних Сил України виборюють нам Перемогу на фронті.

Будьте гідними їхнього подвигу! Виправдайте надії усього нашого суспільства. Вдалої служби, реалізації професійного потенціалу та безхмарного, мирного неба над головою!

 

З повагою, ректор університету
Андрій Фоменко

 


355