Підвищуємо екологічну свідомість!

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ приєдналися до квітневого суботника, який щорічно проводять в Україні з нагоди Дня довкілля.

Так, здобувачі факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції завітали до Військово-медичного клінічного центру Східного регіону м. Дніпра, де виконали роботи з прибирання території. Завдяки спільним зусиллям майбутніх правоохоронців вдалося зібрати та винести велику кількість сміття та відходів.

Завітали також до комунального закладу освіти «Спеціальна школа №12» Дніпропетровської обласної ради – ним систематично опікується університет. Тут курсанти виконали ряд завдань із полагодження паркану, скосили траву та прибрали сміття, залишивши територію освітнього закладу у бездоганному стані. Мета благодійної ініціативи – сприяти збереженню чистоти і порядку на території школи, а також створення комфортних умов для навчання та проживання учнів.

«Ця традиція є чудовим прикладом патріотизму та відданості своїй країні, де кожен може зробити свій внесок у розвиток та збереження української культури, історії та природи. Курсанти ДДУВС на власному прикладі довели, що надія на майбутнє нашої держави – саме у молодому поколінні», – зазначила провідний фахівець факультету Світлана Крупа.


245