Науковці ДДУВС продовжують відточувати свою майстерність!

Новини університету

Представники навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем превентивної діяльності ДДУВС взяли участь у чотириденному тренінгу з інтерактивних методик викладання курсу «Демократія: від теорії до практики», який проходив у м. Трускавець.

Заклад вищої освіти на заході представляли: старша наукова співробітниця лабораторії Ірина Дрок та викладачка кафедри загальноправових дисциплін Валентина Петрушевська.

Метою освітнього курсу є формування і зміцнення знань, навичок, цінностей щодо громадянської активності студентів.

Головною тренеркою стала міжнародна консультантка IFES, авторка курсу «Демократія: від теорії до практики» Грір Берроуз. До неї також приєдналася команда тренерів з громадянської освіти Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) Ukraine.

У рамках тренінгу учасники мали змогу відпрацювати методики проведення різноманітних тематичних вправ. За результатами заходу отримали відповідні сертифікати.

Нагадаємо, що співпраця щодо запровадження навчального курсу в освітню програму Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ закріплена відповідним меморандумом з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES).


294