Святкові пасочки для захисників

Новини університету

Курсанти факультету фахівців для підрозділів кримінальної поліції ДДУВС привітали бійців 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» із Великоднем.

Майбутні правоохоронці завітали до Спасо-Преображенського кафедрального собору на одне з богослужінь, де встановили свічки за здоров’я наших воїнів та помолилися за скорішу перемогу України. Хвилиною мовчання вшанували загиблих внаслідок російської агресії.

Із собою хлопці захопили цілий ящик зі свіженькими пасочками – їх придбали власним коштом для українських захисників. Ініціаторами такої акції виступили курсанти першого курсу Олександр Куйдан та Даніїл Вареник.

«Наші бійці без відпочинку стоять на варті цілісності країни та її майбутнього. Тож ми з товаришем вирішили таким чином їх привітати, аби вони знали – їхню працю цінують, про них пам’ятають. Ініціативу охоче підтримав увесь наш курс та допоміг із реалізацією», – відзначає Олександр.

Освячені паски дісталися бійцям у гарячих точках: вони передали подяку керівництву курсу за гідне виховання патріотизму серед особового складу.

 

 


316