Презентували ДДУВС у рамках фестивалю «Dnipro education city»

Новини університету

Фестиваль «Dnipro education city», покликаний презентувати переваги навчання у ЗВО Дніпра для абітурієнтів, триває! Долучається до реалізації проєкту і Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Так, онлайн-зустріч керівництва закладу із цьогорічними випускниками шкіл Дніпра та їхніми батьками відбулася учора.

Підключилися до прямого ефіру майже 200 абітурієнтів.

Презентували Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ ректор полковник поліції Андрій Фоменко, перший проректор полковник поліції Олександр Юнін, відповідальний секретар приймальної комісії майор поліції Сергій Шевченко та начальниця відділу довузівської підготовки, профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню випускників Влада Літошко.

Ректор Андрій Фоменко перш за все розповів про ключові напрями підготовки студентів та курсантів в університеті, а також запросив усіх бажаючих відвідати OPEN DAY, який традиційно проводиться у ДДУВС кожної останньої суботи місяця о 10:00.

«Ви можете завітати до нашого закладу, дізнатися про умови вступу та особливості навчання, а також особисто побачити найцікавіші локації – тренінгові центри та полігони, що застосовуються у навчальному процесі», – зазначив Андрій Євгенович.

Зокрема очільник закладу акцентував увагу на безпекових умовах – наявності спеціальних укриттів на території закладу, де обов’язково перебувають здобувачі вищої освіти у разі оголошення повітряної тривоги.

Окремо зупинився на перевагах навчання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, у тому числі – можливостях працевлаштування випускників, як курсантів, так і студентів, за фахом.

Про навчання за державним замовленням (курсантські факультети та інститут) розповів відповідальний секретар приймальної комісії майор поліції Сергій Шевченко.

Особливості вступу на навчання за студентськими спеціальностями презентувала начальниця відділу довузівської підготовки Влада Літошко.

У цілому абітурієнти мали змогу більше дізнатися про різноманітні напрями діяльності університету та задати актуальні питання щодо вступу до закладу, навчального процесу та умов проживання курсантів та студентів тощо.


375