Дзюдоїст ДДУВС – у складі національної збірної на Кубку Європи!

Новини університету

Континентальний Кубок Європи з дзюдо відбувся днями у польському містечку Познань. Захід об’єднав майже 400 спортсменів із 24 країн світу: усі віком до 21 року. Серед учасників змагань – курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Виборювати перемогу на польскому ринзі вирушили як спортсмени, що проходили підготовку в Україні, так і ті, хто наразі перебуває за кордоном. Загалом нашу збірну представили 33 дзюдоїсти у 6 вагових категоріях.

Курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Ростислав Бережний виступав у категорії до 81 кг. У запеклій боротьбі хлопець домінував над поляком Оскаром Рогальски в основному часі – втім, під час Golden Score полякові таки вдалося отримати технічну оцінку та виграти сутичку. У подальшому Оскар Рогальски програв азербайджанцю Раджабли Омару, який посів 5 місце.

У загальнокомандному заліку збірна України фінішувала шостою.

Завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Віктор Богуславський відзначає: квітень у Ростислава Бережного виявився досить насиченим на змагання. Лише два тижні тому курсант підкорив Всеукраїнську Універсіаду із дзюдо, де здобув бронзову медаль. А попереду у нього – участь у Кубку України, що відбудеться у Києві вже наприкінці квітня. Тож побажаємо сил та успіху нашому спортсмену!

 

 


209