Курсанти ДДУВС – серед призерів обласних змагань з фрі-файту!

Новини університету

Вихідними у Дніпрі відлунав чемпіонат області з фрі-файту – бойового мистецтва, що є українським варіантом змішаних єдиноборств. Участь у змаганнях взяли понад 150 спортсменів, серед яких і троє вихованців Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Так, курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Олександр Виришев провів три запеклі поєдинки, у результаті яких виборов перше місце. Хлопець виступав у ваговій категорій до 69 кг.

Срібним призером категорії до 79 кг став Владислав Мелащенко – здобувач факультету кримінальної поліції. На рахунку курсанта – два видовищні бої.

А от кубок в номінації «Жага до перемоги» забрав із собою курсант факультету кримінальної поліції Дмитро Коломієць. У першому поєдинку хлопець програв майбутньому чемпіону змагань, втім без нагороди не залишився.

Усі троє спортсменів від університету представляли вікову категорію 16-18 років. Тож ми переконані: попереду у фрі-файтерів ДДУВС – ще безліч яскравих моментів та безумовних перемог. Вітаємо та бажаємо впевненості і спортивного запалу!


206