Про особливості навчання та цьогорічного вступу у ДДУВС – в ефірі телеканалу «OpenTV»

Новини університету

Вступна кампанія набирає обертів: днями майбутні абітурієнти завершили реєстрацію на складання Національного мультипредметного тесту. Про нововведення та особливості вступу-2023, а також специфіку навчання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розповів у ефірі телепрограми «Шах і мат» відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Шевченко.

Насамперед, наголосив, що курсанти ДДУВС продовжують навчання в очному форматі. Задля всебічної підготовки майбутніх поліцейських на території закладу обладнано принципово нові полігони: катівню, блокпост, місця розстріляного автомобіля та влучання ракети. Усе для того, аби випускники вишу стали максимально ефективними в умовах воєнного стану.

Щодо вступної кампанії – у порівнянні з 2022-м, вона практично не змінилася. Для контрактних спеціальностей обов’язковим є Національний мультипредметний тест, а от майбутні правоохоронці можуть обирати між НМТ та співбесідою за програмою творчого конкурсу на базі університету. Повернулися й іспити з фізичної підготовки: потенційні курсанти мають скласти нормативи з бігу на дистанції 100 та 1000 метрів, а також комплексну силову вправу.

Детальніше про вступ до навчального закладу переглядайте за посиланням:


360