Старшокласники Кам’янського зійшлися в «Економічному брейн-ринзі»

Новини університету

Перший тур ділової гри «Економічний брейн-ринг» відбувся серед учнів 10-х та 11-х класів м. Кам’янське. Захід проведено кафедрою аналітичної економіки та менеджменту Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Мета інтелектуальної гри – сформувати у старшокласників пізнавальний інтерес до майбутнього вивчення дисциплін з економіки та менеджменту. Гра націлена на розвиток критичного мислення, креативності, вміння працювати у команді, а також приймати раціональні рішення та мислити нестандартно. Серед конкурсантів – комунальні заклади «Ліцей №35», «Академічний ліцей №15», «Ліцей №7», «Ліцей №1», «Ліцей №24», «Ліцей №25».

Сама гра налічувала 4 раунди: «Презентація команди», економічна розминка «Веббінг» («Більше термінів»), «Екослово» (бліц-турнір на швидкість) та «Ерудит».

Переможцями першого туру стали учні КЗ «Академічний ліцей №15», друге місце – у команди КЗ «Ліцей №24», третє – у КЗ «Ліцей №35».

Команди переможців першого туру приєднаються до фінальної частини «Економічного брейн-рингу» – 5-го раунду під назвою «Конкурс капітанів», який відбудеться на базі ДДУВС.


263