Футбольні баталії у ДДУВС: переможців обрано!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ завершився чемпіонат з міні-футболу, присвячений Всесвітньому дню спорту заради розвитку та миру.

Протягом місяця представники курсантських факультетів боролися за вихід у фінал, демонструючи запеклу конкуренцію та видовищні моменти на полі. Участь у турнірі взяло 10 команд, загалом проведено 24 матчі.

Так, за результатами змагань третє місце виборола команда першого курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції. А от у боротьбі за золоті нагороди зустрілися більш старші товариші: здобувачі другого курсу факультетів кримінальної поліції та превентивної діяльності. Визначити кращих в основному часі так і не вдалося, тож команди продовжили змагання у серії післяматчевих пенальті. Золото здобули представники факультету КП.

Окрім самих нагород, команди отримали і пам’ятні подарунки: футбольні м’ячі, розписані побажаннями від керівництва університету.

Продемонструвати навички володіння м’ячем змогли також і дівчата-курсантки: до перехресних матчів долучилися 4 команди. Перше місце і тут закріпилося за факультетом кримінальної поліції; на другому і третьому – команди ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

Організаторами турніру виступила кафедра спеціальної фізичної підготовки ДДУВС. Старший викладач кафедри майор поліції Володимир Рогальський відзначає: спостерігати за курсантами було самим задоволенням, адже команди вражали високим рівнем підготовки, зібраністю та професіоналізмом. І здобувачі, і викладачі університету отримали незабутні емоції та унікальний спортивний досвід.


280