АНОНС: Всеукраїнський круглий стіл «Організаційно-правове забезпечення підрозділів превентивної діяльності Національної поліції»

Новини університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ запрошує до участі у Всеукраїнському круглому столі «Організаційно-правове забезпечення підрозділів превентивної діяльності Національної поліції», який відбудеться 2 червня 2023 року у дистанційному форматі з використанням платформи ZOOM.

Науковий захід організовано Навчально-науковою лабораторією з дослідження проблем превентивної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності ДДУВС. До участі запрошуються представники закладів вищої освіти системи МОН та МВС України.

Дискусійні напрями роботи круглого столу:

  • особливості діяльності підрозділів превентивної спрямованості Національної поліції в умовах воєнного стану;
  • особливості управління підрозділами превентивної діяльності Національної поліції під час дії воєнного стану;
  • оцінка ефективності правоохоронної діяльності в умовах воєнного стану;
  • діяльність підрозділів ювенальної превенції щодо недопущення вчиненню неповнолітніми особами правопорушень під час введення воєнного стану;
  • діяльність підрозділів Національної поліції щодо запобігання правопорушенням у сфері обігу вогнепальної зброї;
  • інформаційне забезпечення діяльності підрозділів превентивної діяльності Національної поліції;
  • актуальний досвід діяльності підрозділів поліції зарубіжних держав під час війни та можливість його імплементації в Україні.

Для участі у заході необхідно подати заявку до 30 травня 2023 року включно на e-mail: double.d@ukr.net з поміткою «Круглий стіл 02.06.2023». Деталі та зразок оформлення – в інформаційному листі.

Контактна особа:

тел. (097) 608-76-78 – Ірина Дрок.


256