«Актуальні проблеми кримінального права, кримінально-виконавчого права та кримінології в умовах воєнного стану»

Новини університету

За такою назвою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар. Організатором вже традиційно виступила кафедра кримінального права та кримінології ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС.

Цього року науковий захід зосередився на обговоренні законодавчого та кримінально-правового забезпечення безпекового середовища, кримінально-правової охорони національної та громадської безпеки, кримінально-правової охорони особи та кримінально-правової охорони прав, свобод та законних інтересів в Україні. Усе – з урахуванням особливостей воєнного стану.

Семінар об’єднав близько 100 науковців із 12 регіонів України, а також колег із Німеччини та Словацької республіки.

Відкрила захід та привітала учасників проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Лариса Наливайко.

Виступи презентували науковці-правники з Університету прикладних наук Вольфсбурга (Німеччина), Пряшенського університету в Пряшеві (Словацька Республіка), Інституту економіки та права Класичного приватного університету, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Донецького національного університету імені Василя Стуса, Луганського навчально-наукового інституту імені Е.О. Дідоренка, Донецького державного університету внутрішніх справ та інших ВНЗ України та правоохоронних органів.

За результатами обговорення учасниками схвалено резолюцію.

 

 


268