Стрітболісти ДДУВС – серед кращих у Дніпрі!

Новини університету

Спритність, увага, швидка реакція. За звання кращої команди зі стрітболу змагалися днями здобувачі вищої освіти навчальних закладів Дніпра.

Змагання відбулися за ініціативою кафедри фізичного виховання НТУ «Дніпровська політехніка» та за підтримки кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС і спортивно-туристичного відділу студентсько-курсантської ради ДДУВС.

Загалом участь взяли 5 команд, тобто 20 спортсменів віком від 18 до 22 років. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представляли 2 збірні: вони захищали честь вишу у запеклих матчах проти НТУ «Дніпровська політехніка» та Придніпровської державної академії будівництва та архітектури. Тренував курсантів завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Віктор Богуславський.

Так, до команди №1 увійшли курсанти Даниїл Лещенко, Дмитро Хачко, Артем Карімов та Ігор Єрмолаєв. Хлопці здобули впевнену перемогу у одному з матчів, втім, на призове місце так і не вийшли.

А от збірна команда №2 виборола бронзу: стрітболісти обіграли суперників одразу у двох матчах із 4-х. У складі команди – курсанти Павло Димніч, Іван Балабко, Сергій Непомнящий та Даніїл Томас.

«Хоч наша команда і хотіла завоювати золото, ми не впали духом після поразки. Окремо хочу відзначити професійний рівень підготовки усіх учасників, ми дуже вдячні їм за отриманий досвід. Вже визначили для себе новий вектор тренувань, зробили аналіз наших помилок, тож надалі будемо виправляти їх та напрацьовувати техніку до майстерного рівня задля подальшої участі у змаганнях», – зазначив голова спортивно-туристичного відділу СКР ДДУВС Даниїл Лещенко.

 

 


201