Відзначаємо кращих!

Новини університету

Фахівці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – на вагу золота! Черговий тиждень у навчальному закладі розпочався з урочистостей: успіхи колег відзначали під час засідання ректорату.

Так, грамотами Департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації нагороджено завідувачку навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем протидії організованій злочинності та корупції ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції майора поліції Віту Мороз, старшу викладачку кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності майора поліції Світлану Рижкову та старшу наукову співробітницю навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем протидії організованій злочинності та корупції ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Марину Волошину.

Нагороди вручав особисто ректор навчального закладу полковник поліції Андрій Фоменко. Він подякував фахівчиням за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму та вагомий внесок у справу навчання та виховання молоді. А також – за розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу Дніпропетровщини та України.

Відзнаку приурочено до Дня науки. Вітаємо колежанок, бажаємо нових перемог і здобутків на професійній ниві!

 

 


246