Цікаве літо, або як запорізькі гімназисти проходили поліцейський квест

Новини «Академії поліції», Новини університету

У запорізькій гімназії №77 пройшов поліцейський квест «Крок для перемоги». Під час нього учні дізналися про особисту безпеку під час війни та про роботу поліції.

Робота з молоддю – один із актуальних напрямів правоохоронної діяльності. Тому невипадково, що у запорізькій гімназії №77 пройшов фаховий квест «Крок до Перемоги». Адже цей заклад освіти є членом «Молодіжної поліцейської академії».

Квест організували представники центру первинної професійної підготовки поліцейських «Академія поліції» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

На локаціях квесту вивчали як правильно себе поводити в екстремальних умовах, розповідали, що саме варто покласти до тривожної валізи, вчили домедичній підготовці та повторювали правила дорожнього руху.

А на локації з символічною назвою «Пес Патрон» сапери ГУНП в Запорізькій області розповідали дітям про те, які бувають вибухові предмети та показували їх зразки.

«Напередодні літніх шкільних канікул дітям важливо нагадати про різні види небезпеки, тож цей квест дуже актуальний і має велике практичне значення. Ці знання допоможуть запобігти ураженню внаслідок недотримання заходів безпеки при поводженні із підозрілими предметами. Захід пройшов у веселій, дружній, а головне – патріотичній атмосфері і це дуже приємно», – підкреслив завідувач відділення забезпечення діяльності центру первинної професійної підготовки поліцейських «Академія поліції» ДДУВС підполковник поліції Андрій Шевченко.

 

 


275