Як зробити виставку, яку сам хочеш побачити – знають курсанти ДДУВС

Новини університету

Здобувачі вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ побували на незвичному арт-заході. Виставка, яку вони відвідали, доповнилась картиною курсантського авторства. В чому тут родзинка – читайте далі.

З кінця травня 2023 року у Дніпрі працює незвичний мистецький проєкт. Він має назву «Виставка, яку я хочу побачити». За словами організаторів, цей захід є своєрідною реакцією на відчуття гострої потреби людей у просторі, де вони можуть поринути у власні думки, почуття та усвідомити їх.

Відвідувачі можуть не тільки переглянути ті картини, які вже є в експозиції, але й… додати свою, написану власноруч просто на виставці. Курсанти Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС долучилися до цього арт-проєкту. У неділю 11 червня вони подивились доробки інших митців і додали свою картину.

«Такі заходи зміцнюють колектив. Взагалі в нашій навчальній групі так зійшлось, що всі полюбляють мистецтво, ми шукали якусь виставку картин і знайшли саме цю. Нас зацікавило те, що це інтерактивний проєкт. Тож, ми не залишились осторонь і теж долучилися до мистецтва. Намалювали картину, де зображена дівчина зі словом «Ні» на одязі. Сенс доробку в тому, що треба вміти відстоювати свої права, позицію та особисті кордони і, власне, вміння казати «ні!», – поділилася враженнями курсантка ДДУВС Рената Тарасова.

 

 


297