У Запорізькій «Академії поліції» зібрали волонтерську допомогу

Новини «Академії поліції», Новини університету

Слухачі й працівники Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС відправили в Херсон партію допомоги для постраждалих, а також військових у шпиталі та на фронті.

Допомога ближньому, а тим більше – постраждалому – шляхетна справа. Після підриву російськими окупантами дамби Каховської ГЕС, українці згуртувалися на новому секторі волонтерства – допомозі постраждалим від «великої води» мешканцям Херсона та області.

Так, нещодавно у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС за допомогою Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України були зібрані та передані речі для постраждалих внаслідок підтоплення через руйнування електростанції.

Через волонтерів ГО «Благодійний фонд «Берегині Запоріжжя» для воєнного шпиталю зібрано предмети першої необхідності, посуд та інше, необхідне для поранених бійців.

Також за посередництва запорізьких волонтерів, для військових з Донецького та Запорізького напрямків передано продукти харчування тривалого зберігання, що зібрали слухачі «Академії поліції».

 

 


247