Команда ДДУВС виборола перше місце у відкритому Кубку з волейболу

Новини університету

У Дніпрі пройшов відкритий Кубок Придніпровської державної академії будівництва та архітектури з класичного волейболу. У ньому взяли участь спортсмени з усієї області. Лідером стала команда ДДУВС, яка здобула перемогу.

У змаганнях взяли участь 12 команд зі всієї області. Перемогу виборювали понад 120 учасників. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ був представлений чоловічою збірною спортивного клубу.

До її складу увійшли курсант 2 курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Данило Афанасьєв і курсант 1 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Денис Дроненко.

У боротьбі проти суперників, команда ДДУВС виборола перше місце. Спортсмени університету показали високу спортивну майстерність та згуртований командний дух.

«Ця перемога – значуще досягнення спортивного життя Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Це свідчить про те, що наші курсанти корисно проводять вільний час – результативно тренуються й перемагають суперників. Ми пишаємося ними і зичимо наступних перемог!», – поділилася завідувачка кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки ДДУВС Ірина Скрипченко.

 

 


381