Завершено теоретичну частину курсів підвищення кваліфікації для майбутніх офіцерів освітнього середовища

Новини університету

Працівники поліції, які нестимуть службу у закладах освіти, пройшли теоретичну частину курсів підвищення кваліфікації у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Перед відбуттям на стажування зі слухачами зустрівся ректор Олександр Моргунов.

Вшанування пам’яті: курсанти ДДУВС переглянули документальний фільм «Аеропорт. Неповернення»

Новини університету

Сьогодні, 20 січня, відзначається Всеукраїнський день пам’яті захисників Донецького аеропорту: дату було встановлено за ініціативою українських воїнів, які 242 дні боронили стратегічний об’єкт.

Випуск слухачів Запорізької «Академії поліції» ДДУВС

Новини «Академії поліції», Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ провели урочисту церемонію випуску слухачів Запорізького центру первинної професійної підготовки. Відтепер вони служитимуть у практичних підрозділах Національної поліції України.

У ДДУВС відбулась зустріч з представниками патрульної поліції

Новини університету

Представники патрульної поліції зустрілись з випускниками університету та запропонували вступити до лав патрульної поліції, детально ознайомивши з особливостями несення служби. Захід відкрив ректор ДДУВС полковник поліції Олександр МОРГУНОВ.

Курсанти ДДУВС нестимуть службу на кордоні

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

З метою посилення державного кордону та здійснення заходів із забезпечення під час дії воєнного стану публічної безпеки і порядку, курсанти 2 та 3 курсів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ будуть направлені в одну з областей України.