Проректор ДДУВС Сергій Мельник із робочим візитом відвідав Чехію

Новини університету

У рамках візиту до Чеської Республіки проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Сергій Мельник відвідав акцію на підтримку України, Поліцейську академію Чеської Республіки, зустрівся з представниками Міністерства промисловості та торгівлі й компанії «Škoda Auto a.s.».

24 лютого 2024 року у Празі Сергій Мельник долучився до масштабної акції на підтримку України, в якій взяли участь президент Чехії Петр Павел, Міністр оборони Чехії Яна Чернохова та Томаш Копечний, уповноважений чеського уряду з питань відновлення України.

Під час візиту Сергій Мельник відвідав Поліцейську академію Чеської Республіки, де ознайомився з матеріально-технічною базою закладу вищої освіти, роботою факультетів і навчальних лабораторій. Були проведені переговори щодо співпраці та можливості організації візитів курсантів ДДУВС до Академії у межах програм академічної мобільності.

У рамках заходу проректор ДДУВС зустрівся з представниками Міністерства промисловості та торгівлі Чеської Республіки та представниками компанії «Škoda Auto a.s.». За результатами зустрічі Автошколі для осіб з інвалідністю ДДУВС буде передано легкове авто Škoda, на якому слухачі з вадами опорно-рухового апарату зможуть опановувати навички керування.

 

 


139