На базі ДДУВС відбулась робоча зустріч у межах програми ментального здоров’я «Ти як?»»

Новини університету

У зустрічі взяли участь представники ДДУВС, Національної поліції, ДСНС та Посольства Канади в Україні.

Управлінням психологічного забезпечення МВС в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» (створена за ініціативи Олени Зеленської) систематично здійснюються заходи, спрямовані на збереження ментального здоров’я представників системи МВС. Зустріч ініційована з метою обговорення актуальних питань, які мають місце в системі психологічної підтримки силових структур.

Ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр МОРГУНОВ привітав учасників зустрічі та висловив вдячність представникам Посольства Канади за підтримку, яку їх держава надає Україні.

Під час зустрічі представники Канади виявили зацікавленість питаннями впровадження психологічних тренінгів та методів, які використовують у своїй практиці фахівці українських екстрених служб та силових структур.

Психологи НПУ та ДСНС у свою чергу подякували за допомогу у впровадженні новітніх технік психологічного забезпечення у службову діяльність.

Наприкінці заходу фахівці відділу психологічного забезпечення ДДУВС поділились досвідом впровадження консультацій та супервізій, спрямованих на стабілізацію емоційного стану працівників поліції та всіх, хто працює із постраждалими.

 

 


70