Чи варто вченим повертатися в Україну?

Міжнародна Асоціація Університетів

НАЙКРАЩІ ІСТОРІЇ

Чи настав час українським вченим-вигнанцям повернутися?

Через два роки після вторгнення Росії переміщені навчальні заклади все ще викладають у тимчасових приміщеннях та онлайн, тоді як багато дослідників працюють за кордоном. Але з безліччю нагальних проблем якості, які необхідно подолати, чи настав час для української академічної діаспори повернутися додому?

Лекції під питанням, оскільки оплачувана робота ще більше знижує відвідуваність

Емоційне напруження перед майже порожніми аудиторіями має спонукати переглянути лекції в університеті, каже психолог

Якщо адвокатам-злочинцям можна заборонити практикувати, то чому б не науковцям?

Університети роблять недостатньо для боротьби з неправомірною поведінкою. Нам потрібен незалежний реєстр, з якого можна було б викреслити хуліганів, – каже Ніколас Роу

Чому британські університети справді розоряються

Звільнення та закриття курсів є результатом десятиліть відходу від ідеї вищих навчальних закладів як благодійних організацій, стверджує Мартін Міллс.

МАЙБУТНЯ ПОДІЯ​

Глобальний конгрес сталого розвитку 2024

Приєднуйтеся до кардинальної події сталого розвитку з 10 по 13 червня 2024 року в Бангкоку, Таїланд. Глобальний конгрес сталого розвитку збере передових світових лідерів сталого розвитку, щоб разом прискорити прогрес у досягненні 17 цілей сталого розвитку ООН.

СПОНСОРСЬКИЙ КОНТЕНТ

Гонитва за кращим починається в Лафборо

У Лафборо ми віримо, що для того, щоб зробити наш світ чистішим, наш розум і тіло здоровішими, а наші громади справедливішими, планета матиме незначні прибутки. Тому ми не чекаємо. Ми створюємо можливості для тих, хто має рішучість застосувати себе в гонитві за кращим у будь-якому масштабі. Приєднайся до нас

 


53