Особливості політики стійкості та соціальної єдності: зустріч для здобувачів ДДУВС

Новини університету

Здобувачі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» зустрілися з Дмитром АРАБАДЖИЄВИМ, професором кафедри бізнес-адміністрування та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Запорізького національного університету.

Дмитро АРАБАДЖИЄВ є регіональним координатором Національної платформи стійкості та згуртованості в Запорізькій області, доктором політичних наук, професором, начальником науково-дослідної частини, професором кафедри бізнес-адміністрування та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Запорізького національного університету.

Зустріч була організована кандидатом політичних наук, доцентом кафедри міжнародних відносин та соціально-гуманітарних дисциплін ДДУВС Тетяною СЕРГІЄНКО, яка акцентувала увагу на необхідності розуміння особливостей політики стійкості та соціальної єдності як на рівнях регіонального, національного так і міжнародного співтовариства.

Під час зустрічі обговорювались питання суспільної стійкості, соціальної згуртованості та бачення післявоєнного відновлення у сучасних реаліях України. Хронологічні рамки зустрічі охоплювали період від початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України до сьогодення.

 

 


276