Круглий стіл «Виявлення корупційних ризиків у діяльності МВС в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення України»

Анонси університету

Захід пройде на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ спільно з Міністерством внутрішніх справ України 18 квітня 2024 року о 10:00.

Всеукраїнський круглий стіл проведуть з метою обговорення засад реалізації державної антикорупційної політики в Україні в умовах воєнного стану; проєктів змін і доповнень до законодавства щодо протидії корупційним правопорушенням в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення України.

До участі в заході запрошуються науковці, практичні працівники та здобувачі вищої освіти.

Серед питань круглого столу:

⦁ кримінально-правові, кримінально-процесуальні та криміналістичні заходи запобігання корупційним ризикам у діяльності МВС в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення України;

⦁ корупційні ризики, що виникатимуть у період післявоєнного відновлення України;

⦁ правове й організаційне забезпечення діяльності підрозділів Національної поліції України з протидії корупції в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення України тощо.

Для участі у науково-практичному заході необхідно у термін до 11 квітня 2024 року (включно) надіслати на електронну адресу: anti-corrup@dduvs.in.ua заявку на участь.

Контактна особа: Руслан ЛУПИР, 0504527776

Докладніше – в інформаційному листі.

 

 


122