Історія, живопис, музичні номери: культурний уікенд курсантів ДДУВС

Новини університету

З метою всебічного та гармонійного розвитку особистості здобувачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ систематично відвідують культурні події міста.

Так, курсанти 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції завітали на виставку «Обірваний край» у галереї «Артсвіт». Майбутні правоохоронці дослідили мистецькі спроби Тетяни Пухнавцевої: авторка представила одразу декілька серій, які виконала у різних графічних техніках. Найбільше здобувачів вразили елементи лендарту – «латка» з полину, вкрита золою та вугіллям.

Натомість 3-й курс Інституту обрав для себе персональну виставку Олени Нікітенкової: її експозиція об’єднала вже відомі роботи, серед яких авторські ляльки, акварелі, картини живопису та навіть прикраси ручної роботи. Під час перегляду здобувачі мали змогу насолодитися музичним супроводом – медитаціями на чашах від Наталії Патики.

У програмі курсантів – і візит до Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д. І. Яворницького. Там здобувачі дослідили стародавню історію краю, побачили унікальні пам’ятки археології, мистецтва та побуту.

Курсанти активно долучаються до освітньо-мистецьких заходів, оскільки переконані – без знання історії та культури неможливо розбудувати країну та її майбутнє.

 

 


66