У ДДУВС пройшла зустріч з нагоди 38-ї річниці катастрофи на ЧАЕС

Новини університету

Метою зустрічі стало обговорення причин та наслідків Чорнобильської аварії, а також виховання свідомості здобувачів ДДУВС на тлі екологічних загроз у воєнний час.

До річниці Чорнобильської катастрофи було організовано онлайн-зустріч студентів ННІ права та інноваційної освіти ДДУВС зі старшим викладачем кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки Владиславом ЛАСТОВКІНИМ, який зараз служить в Збройних Силах України.

Викладач поділився з присутніми досвідом служби на Київщині неподалік Чорнобильської АЕС та зазначив важливість питань захисту людей та критичної інфраструктури від техногенної, природної та воєнної загроз.

Зустрічі з викладачами, які зараз несуть службу у лавах ЗСУ, – важлива складова національно-патріотичного виховання здобувачів університету, адже вони власним прикладом демонструють важливість обрання гідного шляху – захисту України.

Захід організовано кафедрою фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки за ініціативи викладача кафедри Віктора Счастливця.

 

 


90