У ДДУВС проведені змагання з кіберспорту

Новини університету

Переможців турніру із «Counter-Strike 2» нагородив ректор Олександр МОРГУНОВ.

Захід проведено з метою популяризації кіберспорту та надання курсантам можливості показати свої навички у цьому виді активності, з метою сприяння командній роботі, обміну досвідом, привернення уваги абітурієнтів до ДДУВС тощо. Участь взяли здобувачі вищої освіти та слухачі підготовчих курсів ДДУВС.

На початку гри до учасників звернувся ректор Олександр МОРГУНОВ та побажав продуктивних змагань та високих результатів. За ходом турніру спостерігав також перший проректор ДДУВС Ігор МАГДАЛІНА.

Організатори змагань зазначають важливість такого роду турнірів, адже це основними елементами ігрового процесу «Counter-Strike 2» є стратегія, координація команди, навички стрільби та тактичне мислення, навички позиціонування та вміння приймати швидкі рішення в екстремальних ситуаціях. Саме ці якості також вкрай важливі й для майбутнього правоохоронця.

За результатами гри перше місце зайняла команда ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, друге місце посіла команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, третє місце – у команди факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

Ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ нагородив переможців грамотами та подарунками.

 

 


90