Профорієнтація для старшокласників від «Академії поліції» ДДУВС

Новини «Академії поліції», Новини університету

Працівники ЗЦППП «Академія поліції» провели профорієнтаційний захід для майбутніх абітурієнтів, де познайомили з Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та умовами вступу.

У Запорізькому академічному ліцеї № 23 представниками Академії поліції проведено профорієнтаційну зустріч для старшокласників. Участь у ній взяли учні ліцеїв № 5, № 6 та № 23 міста Запоріжжя. Захід пройшов у форматі брейн-рингу під назвою «Правове дерево».

Слухачі ЗЦППП «Академія поліції» підготували для дітей квест на шести локаціях. Теми були присвячені Конституції України, першій домедичній допомозі, поглибленню історичних знань, правовій освіченості, розвитку ерудиції та кмітливості.

Також майбутнім випускникам розповіли про Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, етапи вступної кампанії факультети, інститути й спеціальності, умови навчання та студентсько-курсантське життя.

В ході заходу учні проявляли активність і зацікавленість процесом. Задавали питання, вели динамічну дискусію з представниками поліції, проявили бажання поєднати своє майбутнє з професійним навчанням в Дніпропетровському університеті внутрішніх справ.

 

 


87